تبلیغات
وبلاگ شخصی مهدی رعنایی

وبلاگ شخصی مهدی رعنایی
علمی.ورزشی 
قالب وبلاگ
نویسندگان

مضرات مصرف زیاد قند

مضرات مصرف زیاد قند

مصرف زیاد شکر و قندهای ساده ، سلامت انسان را به مخاطره می اندازد. این امری مسلم است که همگان به آن آگاهی دارند. تعادل نداشتن در مصرف قندهای ساده و تصفیه شده ، سبب بروز بعضی بیماری ها می شود.
از جمله این بیماری ها می توان به دیابت ، بیماری های قلبی و عروقی ، پوسیدگی دندان ، چاقی ، سنگهای صفراوی و… اشاره کرد.

دریافت بالای شکر با افزایش سطح هورمون انسولین منجر به سخت شدن دریچه های قلب و تصلب شرائین نیز می شود. انستیتو سرطان امریکا در راهنمای رژیم غذایی تاکید کرده است مصرف قندهای تصفیه شده و شکر را محدود کنید.

به هر حال شکلات های بدون قند یا به اصطلاح رژیمی ، به منظور پیشگیری از امراض مختلف جایگزین مناسبی برای قندهای ساده هستند. یک شکلات بدون قند مرغوب ، حاوی مخلوطی از ویتامین ها و املاح است و کل کربوهیدرات های آن بین ۱۰ تا ۱۵ گرم است.

بسیاری از شرکتهای بزرگ شکلات سازی جهان برای تهیه شکلات بدون قند از قند مالتیتول Maltitol به منظور جایگزین شکر استفاده می کنند. مالتیتول که یک

شیرین کننده طبیعی است ، خواص منحصر به فردی دارد.

از جمله این خواص ، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- مالتیتول یک قند طبیعی است که از هیدروژناسیون مالتوز (قند نشاسته) به دست می آید و حدود ۹۰ درصد شکر معمولی شیرینی دارد. این قند سرطانزا نیست و کالری دریافتی را کاهش می دهد.

۲- برای افرادی که مشکل دیابت دارند، مفید است و سبب افزایش قند و انسولین نمی شود. این قند بکندی جذب می شود و در نتیجه مشکل ترشح انسولین که با دریافت گلوکز همراه است ، کاهش می یابد.

۳- اغلب به عنوان جایگزین چربی در تهیه برخی غذاها استفاده می شود.

۴- مالتیتول در برابر باکتری های دهانی که نشاسته و قند را تجزیه می کنند، مقاوم است. بنابراین دریافت آن منجر به پوسیدگی دندان نمی شود. این فرضیه به تایید سازمان غذا و داوری امریکا FDA رسیده است.

۵- مالتیتول برای تولید محصولاتی نظیر آب نبات ، آدامس ، شکلات و بستنی مناسب به نظر می رسد

۶- تجزیه این قند در بدن نیازی به انسولین ندارد  انجمن کنترل کالری بلژیک برای تهیه شکلات های بدون قند، موارد زیر را پیشنهاد کرده است:

شکلات های بدون قند تیره: مالتیتول ، کره کاکائو، لسیتین ، کاکائو، وانیل طبیعی ، امولسی فایر.

شکلات های بدون قند شیری: مالتیتول ، پودر خامه کامل ، امولسی فایر، کره کاکائو، وانیل طبیعی ، کاکائو، لسیتین

شکلات های بدون قند خامه ای: مالتیتول ، پودر خامه کامل ، عصاره میوه ، امولسی فایر، لسیتین ، کره کاکائو، وانیل

از دیگر مضرات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

۱-سرکوب سیستم ایمنی بدن.

۲-بر هم زدن تعادل املاح در بدن.

۳- کاهش تمرکز، بد خلقی و افزایش اضطراب.

۴-کاهش انعطاف پذیری و عملکرد بافتها.

۵-افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.

۶-سبب فقر مس و کروم میشود.

۷- تداخل در جذب کلسیم، منیزیم و پروتئینها.

۸-پیری زود رس.

۹-پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.

۱۰- افزایش چاقی، کلسترول خون و فشار سیستولیک قلب.

۱۱-کاهش ویتامین E در خون.

۱۲-کاهش هورمون رشد.

۱۳-کاهش توانایی عملکرد آنزیمها.

۱۴- کاهش ظرفیت یاد گیری – کاهش عملکرد حافظه.

۱۵-بر هم زدن تعادل هورمونها.

۱۶-نقش در ابتلا به بیماری دیابت.

۱۷-سرگیجه و خواب آلودگی.

۱۸-شکر یک ماده اعتیاد آور است.

۱۹-کاهش پایداری عاطفی.

۲۰-میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد.

۲۱- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.

۲۲-افزایش بیماریهای قلبی-عروقی.

۲۳-سردرد و میگرن.

۲۴-افزایش هورمون استروژن در مردها.

۲۵-افسردگی.

۲۶-میتواند مانند الکل ایجاد مسمومیت کند.

۲۷- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.

۲۸-میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ کلیه کند.

۲۹-میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد کند.

۳۰- میتواند به ساختار Dna آسیب وارد سازد
[ پنجشنبه 27 تیر 1392 ] [ 10:35 ب.ظ ] [ مهدی رعنایی ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ


وبلاگ شخصی مهدی رعنائی

آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب